Dokumentaariset kuvaukset


Sydämeni sykkii dokumentaariselle kuvaukselle - rakastan taltioida arkisia, tärkeitä, unohtumattomia ja merkityksellisiä hetkiä elämässä ja ihmisten välillä, jotta niihin muistoihin olisi vuosienkin jälkeen helpompi palata takaisin.


Kuvaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia keikoista juhliin ja arkipäiväisiin hetkiin. Kuvaan myös hautajaisia - niiden esimerkkigalleroita voin esitellä pyynnöstä.

Oranssifest 2020


Valokuvasin vuoden 2020 Oranssifest-tapahtuman Oranssin alakulttuurikeskuksessa Suvilahdessa. Videokuvasin Oranssifesteistä myös aftermovien, joka on katsottavissa täällä. Koronarajoitusten vuoksi tapahtuma järjestettiin kokonaan etänä ja se livestreamattiin Youtuben kautta.


Särön bändileiri 2021


Sain kunnian valokuvata musiikkitoimintaa järjestävän Särö-yhdistyksen aikuisille suunnatun bändileirin tunnelmia ja leirillä muodostettujen yhtyeiden bändikuvia vuonna 2021.


Syntymäpäiväjuhlat


Järjestimme viiden ystäväni kanssa yhteissyntymäpäivät "Salainen puutarha"-teemalla syksyllä 2023 ja luonnollisesti halusin taltioida juhlien fiilistä muisteltavaksi myöhemmin. Juhlat järjestettiin Espoon VPK:n talolla.


Milloin -bändin livetaltiointi 2020


Valokuvasin kesällä 2020 Milloin-bändin livetaltiointia Juuka Jatsaa -festareita varten. Taltioinnin videokuvasi Kristian Autio ja äänitti Ville Holmström Studio Muuntamolla - livetaltioinnin voi käydä katsomassa täältä.