Häät & rakkaus

Yksi suosikkikuvausaiheistani on rakkaus kaikissa muodoissaan. Puolisoiden, ystävien, erilaisten perheiden välinen rakkaus - kaikki ne ansaitsevat tulla nähdyksi ja juhlituksi kuvien kautta.

Häät


Rakkauskuvaukset


Anniina ja Nadja


Kuvasin Anniinan ja Nadjan rakkautta Roihuvuoressa toukokuun lopussa 2023. Meillä oli epäonnea - ja onnea - kuvausajankohdan suhteen: Alkuperäinen suunnitelmamme oli kuvata paria kirsikkapuiden kukkien loistossa, mutta valitettavasti kukat olivat jo menettäneet kirkkaimman värinsä. Kuitenkin Roihuvuoren vesitornin alla oleva rinne oli täynnä kauniita keltaisia kukkia, joiden loisto korosti kauniisti Nadjan ja Anniinan rakkautta.


Laura ja Mathilda


Laura ja Mathilda halusivat taltioida kuviin valitun perheen ja valittujen sisarten välistä läheisyyttä ja rakkautta. Vietimme kesäkuisen iltapäivän Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa kuvaten siskosten kaunista ja hellää suhdetta. Puutarha tarjosi lempeydessään täydellisen miljöön juuri näille kuvauksille.


Siiri ja Toffe


Kuvasin Siiriä ja Toffea heidän kihlautumisensa kunniaksi Espoon Tarvaspäässä elokuussa 2021. Tarvaspää oli heille tärkeä paikka - ja vehreydessään se toimikin upeana miljöönä kuvauksille. Tarvaspää oli täynnä kuvaksellisia ja suloisia pieniä spotteja, jotka täydensivät upeasti parin välistä lempeyttä.


Kaisa & Meg


Huhtikuussa 2022 pääsin taltioimaan Kaisan ja Megin häkellyttävän kaunista rakkautta yhdessä suosikkipaikoistani Helsingissä - taianomaisessa Talvipuutarhassa. Olen tuntenut Megin ja Kaisan jo pidempään ja oli ilo päästä kuvaamaan sitä herkkyyttä, kunnioitusta ja lempeyttä, joka heidän välillään on vallinnut alusta saakka.